NAME IT

Ferine Long Sleeve Shirt Bright White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Name It
Merk kleurnaam Bright White
Merk product code 13214253
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele overhemd voor je kind? Dan is de Ferine Long Sleeve Shirt van Name It de perfecte keuze! Dit overhemd behoort tot de categorie Overhemden & Blouses en is speciaal ontworpen voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit overhemd ultiem draagcomfort en zorgt het ervoor dat je kind er altijd trendy uitziet.

Met de Ferine Long Sleeve Shirt in de kleur Bright White van Name It geef je je kind een frisse en moderne uitstraling. Het effen patroon zorgt voor een tijdloze look die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of het nu voor een formele gelegenheid is of gewoon voor dagelijks gebruik, dit overhemd is veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid.

De Ferine Long Sleeve Shirt heeft lange mouwen, waardoor je kind het hele jaar door comfortabel en warm blijft. De hoogwaardige kwaliteit van het katoen zorgt ervoor dat het overhemd duurzaam is en lang meegaat, zelfs na veelvuldig wassen. Het overhemd is ook voorzien van de merknaam "Name It" en de productcode "13214253", waardoor je verzekerd bent van een authentiek en kwalitatief product.

Maak je kind blij met de Ferine Long Sleeve Shirt van Name It! Bestel vandaag nog en geef je kind een trendy en comfortabele toevoeging aan zijn of haar kledingkast. Met dit overhemd zal je kind er altijd modieus uitzien, ongeacht de gelegenheid!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies