Levis

Placed Sportswear Logo Boxer Brief Organic 2-Pack Black Grey Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Levis
Merk kleurnaam Black Grey Melange
Merk product code 701222843
Multipack 2-pack

De Placed Sportswear Logo Boxer Brief Organic 2-Pack is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle boxershorts. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze boxershorts een ongeëvenaard niveau van comfort en ademend vermogen.

Met het merk Levis weet je dat je kwaliteit en vakmanschap krijgt. Deze boxershorts zijn geen uitzondering. Het Levis-merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en duurzame materialen, en deze boxershorts zijn daarop geen uitzondering.

In de kleur Black Grey Melange zijn deze boxershorts zowel veelzijdig als stijlvol. Of je nu een casual outfit draagt ??of je klaarmaakt voor een intensieve training, deze boxershorts passen perfect bij elke gelegenheid.

Met de merkproductcode 701222843 weet je zeker dat je de authentieke Placed Sportswear Logo Boxer Brief Organic 2-Pack van Levis krijgt. Geen imitaties, alleen de echte deal.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je met deze aankoop een handige 2-pack. Dat betekent dat je niet één, maar twee van deze geweldige boxershorts krijgt. Perfect voor het bijwerken van je ondergoedcollectie of om te delen met een vriend.

Wacht niet langer en voeg de Placed Sportswear Logo Boxer Brief Organic 2-Pack toe aan je winkelwagen. Ervaar het comfort, de stijl en de kwaliteit die alleen Levis kan bieden.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies