Levis

Vintage Heather Boxer Brief 2-Pack Green Combo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Levis
Merk kleurnaam Green Combo
Merk product code 100001150
Multipack 2-pack

De Vintage Heather Boxer Brief 2-Pack is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze boxershorts een zacht en ademend gevoel dat de hele dag door blijft. Het merk Levis staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze boxershorts zijn geen uitzondering. Met de merkkleur Green Combo voeg je een vleugje kleur toe aan je ondergoedcollectie.

Dit 2-pack is perfect voor mannen die graag voorbereid zijn. Met twee boxershorts in één verpakking, hoef je je geen zorgen te maken over het tekort aan comfortabele onderkleding. De Vintage Heather Boxer Briefs zijn ontworpen met de moderne man in gedachten, met een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm.

Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon op zoek bent naar dagelijks comfort, deze boxershorts zijn de ideale keuze. Ze bieden de juiste hoeveelheid ondersteuning zonder in te leveren op stijl. Combineer ze met je favoriete outfit en voel je zelfverzekerd en comfortabel, waar je ook gaat.

Voeg een vleugje vintage stijl toe aan je ondergoedcollectie met de Vintage Heather Boxer Brief 2-Pack. Bestel vandaag nog en geniet van het comfort en de kwaliteit die Levis te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies