NA-KD

Love Embroidery Sweatpants Coral Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk NA-KD
Merk kleurnaam Coral Pink
Merk product code 1100-005713
Type sluiting Trekkoord

Ben je op zoek naar comfortabele trainingsbroeken die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan zijn de Love Embroidery Sweatpants van NA-KD perfect voor jou! Deze lange broek is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van zacht katoen, waardoor je de hele dag kunt genieten van ultiem draagcomfort.

De Love Embroidery Sweatpants zijn voorzien van een trekkoord sluiting, zodat je de pasvorm kunt aanpassen naar jouw wensen. Het merk NA-KD staat bekend om zijn trendy en kwalitatieve kleding, en deze broek is daar geen uitzondering op. De kleur van deze broek is Coral Pink, wat zorgt voor een vrolijke en frisse uitstraling.

Met de Love Embroidery Sweatpants ben je niet alleen comfortabel gekleed, maar ook helemaal on-trend. Combineer deze broek met een casual T-shirt en sneakers voor een relaxte en fashionable look. Of draag ze met een leuke blouse en hakken voor een meer geklede outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wacht niet langer en voeg deze Love Embroidery Sweatpants toe aan je kledingcollectie. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze broek te bieden heeft. Met de broeklengte, doelgroep, materiaal, merk, merk kleurnaam en merk product code zoals hierboven vermeld, weet je precies wat je kunt verwachten van dit geweldige kledingstuk.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies