Numph

Nuasra Pant Caviar

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Numph
Merk kleurnaam Caviar
Merk product code 701188
Type sluiting Ceintuur

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle broek? Dan is de Nuasra Pant perfect voor jou! Deze lange broek is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. Het merk Numph staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze broek is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Caviar" en de productcode 701188, is deze broek een echte eyecatcher in jouw garderobe.

Wat deze broek extra bijzonder maakt, is de ceintuur sluiting. Hiermee kun je de broek eenvoudig en op maat vastmaken, waardoor hij altijd perfect zit. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een dagje wilt relaxen, de Nuasra Pant is geschikt voor elke gelegenheid.

Met zijn lange lengte geeft deze broek een elegante uitstraling aan je outfit. Combineer hem met een mooie blouse en hakken voor een chique look, of draag hem met een casual T-shirt en sneakers voor een meer ontspannen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wacht niet langer en voeg de Nuasra Pant toe aan je winkelmandje. Met zijn trendy design, hoogwaardige materiaal en perfecte pasvorm, zal deze broek zeker een favoriet worden in jouw kledingkast. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Nuasra Pant!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies