Lee

Sherpa Rider Regular Worn Iris

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Bronskleurig
Materiaal Katoen
Merk Lee
Merk kleurnaam Worn Iris
Merk product code L54VMWQW
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Knoopsluiting

De Sherpa Rider Regular is een spijkerjasje voor dames dat perfect is voor een stoere en trendy look. Het jasje is gemaakt van katoen en heeft een bronzen kleur hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Het merk van dit jasje is Lee en de kleur van het merk is Worn Iris. Met de lange mouwen en knoopsluiting is dit jasje zowel praktisch als modieus.

Met de Sherpa Rider Regular van Lee ben je klaar om de show te stelen. Het jasje is ontworpen voor dames die houden van comfort en stijl. Het katoenen materiaal zorgt ervoor dat het jasje zacht aanvoelt op de huid, terwijl de bronzen kleur hardware een vleugje luxe toevoegt aan je outfit.

Dit spijkerjasje is voorzien van lange mouwen, waardoor het perfect is voor de koudere dagen. De knoopsluiting geeft het jasje een klassieke uitstraling en maakt het gemakkelijk om aan en uit te trekken. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Sherpa Rider Regular is een veelzijdige keuze die je look compleet maakt.

Met de Sherpa Rider Regular van Lee ben je verzekerd van een trendy en comfortabele stijl. Het merk Lee staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit jasje is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode L54VMWQW weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies