Napapijri

Rainforest Summer 2 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester 100%
Materiaal binnenkant Gaas
Merk Napapijri
Merk kleurnaam Black
Merk product code NP0A4FDN0411
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Rainforest
Type sluiting Ritssluiting

De Rainforest Summer 2 is een trendy zomerjas voor heren uit de Zomerjassen collectie. Deze jas is gemaakt van 100% gerecycled polyester, wat bijdraagt aan een duurzame en milieubewuste keuze. De capuchon en ritssluiting zorgen voor extra bescherming tegen onverwachte regenbuien. De zwarte kleur hardware geeft een stoere uitstraling aan deze jas. De binnenkant is voorzien van gaas, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel tijdens warme zomerdagen. De Rainforest Summer 2 is van het bekende merk Napapijri en heeft de kleurnaam Black. De lange mouwen en regular pasvorm maken deze jas geschikt voor dagelijks gebruik. Een must-have voor de moderne man!

Met de Rainforest Summer 2 ben je niet alleen stijlvol, maar ook bewust bezig met het milieu. Door te kiezen voor gerecycled materiaal draag je bij aan een duurzamere wereld. Het merk Napapijri staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze jas is daar geen uitzondering op. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke en snelle sluiting, terwijl de capuchon extra bescherming biedt tegen onverwachte weersomstandigheden. Of je nu een dagje gaat wandelen in het bos of een avondje uit gaat, met de Rainforest Summer 2 ben je altijd goed gekleed.

De Rainforest Summer 2 behoort tot de populaire Rainforest serie van Napapijri. Deze serie staat bekend om zijn stijlvolle en functionele ontwerpen. De lange mouwen zorgen ervoor dat je ook op koelere zomeravonden warm blijft, terwijl de regular pasvorm zorgt voor een comfortabele en moderne uitstraling. Of je nu een casual outfit wilt creëren of je stijl naar een hoger niveau wilt tillen, deze jas is de perfecte aanvulling op je garderobe. Bestel nu de Rainforest Summer 2 en geniet van een trendy en duurzame zomer!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies