Ted Baker

Rosiaas Hip Length Wrap Trench Coat Brown Tan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Katoen
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Brown Tan
Merk product code 268486
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Getailleerd
Type sluiting Ceintuur

Op zoek naar een stijlvolle en tijdloze jas voor dames? Dan is de Rosiaas Hip Length Wrap Trench Coat van Ted Baker perfect voor jou. Deze trenchcoat behoort tot de categorie Trenchcoats en is een absolute must-have voor elke fashionista.

Deze prachtige jas is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp, terwijl de bruine tan kleur van het merk een warme en elegante uitstraling geeft.

Met zijn lange mouwen en getailleerde pasvorm zorgt deze trenchcoat voor een flatterende look. Hij sluit met een ceintuur, waardoor je de jas naar wens kunt tailleren en je vrouwelijke vormen kunt accentueren.

De Rosiaas Hip Length Wrap Trench Coat is een tijdloos stuk dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je hem nu draagt over een casual jeans en een T-shirt, of over een chique jurk voor een formele gelegenheid, deze jas voegt direct een vleugje stijl toe aan elke look.

Met de merkproductcode 268486 weet je zeker dat je een authentiek Ted Baker-item in handen hebt. Ted Baker staat bekend om zijn oog voor detail en hoogwaardige ontwerpen, en deze trenchcoat is daar geen uitzondering op.

Wacht niet langer en voeg de Rosiaas Hip Length Wrap Trench Coat toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog en geniet van de tijdloze stijl en het comfort dat deze jas te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies