Dr. Denim

Moxy Flare Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Dr. Denim
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2030102
Pasvorm Flared Fit
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een trendy en comfortabele jeans die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Moxy Flare van Dr. Denim de ideale keuze voor jou! Deze flared fit jeans is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt op je huid.

Met zijn zwarte kleur en knoopsluiting is de Moxy Flare een tijdloze klassieker die je eindeloos kunt combineren. Of je nu gaat voor een casual look met een oversized trui en sneakers, of juist voor een chique uitstraling met een blouse en hakken, deze jeans is altijd een goede keuze.

Deze jeans heeft een flared fit, wat betekent dat hij strak zit bij de taille en heupen en uitloopt naar een wijde pijp. Dit zorgt niet alleen voor een trendy silhouet, maar ook voor een comfortabele pasvorm. Je kunt de Moxy Flare dus de hele dag door dragen zonder dat hij gaat knellen.

Met zijn merkproductcode 2030102 weet je zeker dat je een authentiek product van Dr. Denim in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de Moxy Flare voeg je dus een echte eyecatcher toe aan je kledingkast.

Wacht niet langer en bestel nu jouw eigen Moxy Flare jeans! Met deze must-have denim ben je klaar voor elke gelegenheid en straal je zelfvertrouwen en stijl uit. Shop nu en ontdek waarom de Moxy Flare zo geliefd is onder fashionista's wereldwijd!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies