EDWIN

Yoshiko Left Hand Denim Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Edwin
Merk kleurnaam Blue
Merk product code I030688
Pasvorm Slim
Type sluiting Knoopsluiting

Op zoek naar een stijlvolle en trendy jeans? Dan is de Yoshiko Left Hand Denim van Edwin perfect voor jou. Deze jeans behoort tot de categorie Jeans en is speciaal ontworpen voor heren. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze jeans een comfortabele pasvorm en een duurzame kwaliteit.

De Yoshiko Left Hand Denim is uitgevoerd in een prachtige blauwe kleur, die perfect past bij elke gelegenheid. Met zijn slimme pasvorm benadrukt deze jeans jouw figuur op de juiste manier. De knoopsluiting zorgt voor een klassieke uitstraling en maakt het gemakkelijk om de jeans aan en uit te trekken.

Edwin, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail. Met de Yoshiko Left Hand Denim bewijst Edwin opnieuw zijn vakmanschap en stijl. De jeans is voorzien van het merkproductcode I030688, waardoor je zeker weet dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele outfit wilt samenstellen, de Yoshiko Left Hand Denim is de perfecte keuze. Combineer deze jeans met een trendy T-shirt en sneakers voor een relaxte uitstraling, of draag hem met een overhemd en nette schoenen voor een meer geklede look. Met deze jeans ben je altijd verzekerd van een modieuze en eigentijdse uitstraling.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies