POM Amsterdam

Dress Liv Botanical Blue Liv Botanical Blue 34

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk POM Amsterdam
Merk kleurnaam Liv Botanical Blue 34
Merk product code SP7328
Mouwlengte Halflange mouw
Patroon Gebloemd

Ben je op zoek naar een prachtige jurk die perfect is voor elke gelegenheid? Dan is de Dress Liv Botanical Blue van POM Amsterdam precies wat je nodig hebt! Deze jurk is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt op de huid.

De Dress Liv Botanical Blue heeft een uniek en opvallend patroon met prachtige bloemendetails. Dit geeft de jurk een speelse en vrouwelijke uitstraling. De halflange mouwen zorgen voor een elegante touch, terwijl de merk kleurnaam "Liv Botanical Blue 34" de jurk een trendy en modieuze uitstraling geeft.

Met de Dress Liv Botanical Blue van POM Amsterdam ben je verzekerd van een stijlvolle en modieuze look. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje uit met vriendinnen of een zakelijke bijeenkomst hebt, deze jurk is geschikt voor elke gelegenheid. Combineer het met je favoriete accessoires en schoenen om je eigen unieke stijl te creëren.

De merk product code "SP7328" garandeert dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product ontvangt. POM Amsterdam staat bekend om zijn oog voor detail en vakmanschap, en deze jurk is daar geen uitzondering op. Met deze jurk voel je je zelfverzekerd en straal je pure elegantie uit.

Wacht niet langer en voeg de Dress Liv Botanical Blue van POM Amsterdam toe aan je garderobe. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies