Zusss

Denim Blousejurk Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code 0301-041
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele jurk? Dan is de Denim Blousejurk van Zusss perfect voor jou! Deze jurk behoort tot de categorie Jurken en is speciaal ontworpen voor dames.

De Denim Blousejurk is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt op je huid. Het materiaal zorgt ook voor een ademend effect, waardoor je de hele dag fris en comfortabel blijft.

Met het merk Zusss weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Deze blousejurk is uitgevoerd in een prachtige blauwe kleur, die perfect past bij elke gelegenheid. De merkproductcode 0301-041 zorgt ervoor dat je precies weet welke jurk je in handen hebt.

De Denim Blousejurk heeft lange mouwen, waardoor hij ideaal is voor de wat koelere dagen. Je kunt de mouwen oprollen voor een nonchalante look of ze naar beneden laten voor een meer formele uitstraling.

Het effen patroon van deze jurk zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Je kunt de Denim Blousejurk eenvoudig combineren met verschillende accessoires en schoenen, waardoor je telkens weer een nieuwe look kunt creëren.

Met de Denim Blousejurk van Zusss ben je verzekerd van een trendy en comfortabele outfit. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf het ultieme draagcomfort en de tijdloze stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies