Konges Slojd

2-Pack Jacquard Tights Mon Amour Red Heart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Mon Amour Red Heart
Merk product code KS3758
Multipack 2-pack

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle maillots voor kinderen? Dan zijn de 2-Pack Jacquard Tights van Konges Slojd precies wat je nodig hebt. Deze maillots zijn gemaakt van organisch katoen, waardoor ze niet alleen zacht aanvoelen op de huid, maar ook duurzaam zijn. Met het merk kleurnaam "Mon Amour Red Heart" voegen deze maillots een vleugje liefde en speelsheid toe aan elke outfit.

De 2-Pack Jacquard Tights zijn perfect voor dagelijks gebruik en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende kledingstukken. Of het nu gaat om een schattig jurkje of een stoere rok, deze maillots passen altijd bij de stijl van je kind. Met de merk product code "KS3758" weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Wat deze maillots echt speciaal maakt, is het feit dat ze in een handige 2-pack worden geleverd. Zo heb je altijd een reservepaar bij de hand, voor het geval er een maillot kwijtraakt of beschadigd raakt. Dit multipack zorgt ervoor dat je waar voor je geld krijgt en je kind altijd in stijl kan blijven.

Wacht niet langer en geef de garderobe van je kind een trendy upgrade met de 2-Pack Jacquard Tights van Konges Slojd. Gemaakt van organisch katoen, duurzaamheid is gegarandeerd. Bestel vandaag nog en laat je kind stralen in deze comfortabele en modieuze maillots!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies