SPANX

Faux Patent Leather Leggings Classic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Spanx
Merk kleurnaam Classic Black
Merk product code 20301R
Type sluiting Elastiek

Op zoek naar een paar leggings dat zowel stijlvol als comfortabel is? Maak kennis met onze Faux Patent Leather Leggings van het merk Spanx. Deze leggings zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy en veelzijdig kledingstuk. Met een broeklengte die lang genoeg is om je benen te bedekken en een elastische sluiting voor een perfecte pasvorm, zul je je meteen op je gemak voelen in deze leggings.

De Faux Patent Leather Leggings zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, waardoor ze duurzaam en comfortabel zijn om te dragen. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en biedt voldoende stretch voor bewegingsvrijheid. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon een casual dagje hebt, deze leggings zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Met het merk Spanx weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. De Classic Black kleur van deze leggings is tijdloos en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een casual look met een oversized trui of een chique outfit met een blouse en hakken, deze leggings zullen je look compleet maken.

De Faux Patent Leather Leggings hebben een merkproductcode van 20301R, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Spanx koopt. Met een elastische sluiting zijn deze leggings gemakkelijk aan en uit te trekken, en zorgen ze voor een comfortabele pasvorm zonder knellende banden.

Ben je klaar om je kledingcollectie naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor onze Faux Patent Leather Leggings van Spanx. Deze leggings zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort, stijl en veelzijdigheid. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies