Z8

Amara Girls Down To Earth Aop

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Z8
Merk kleurnaam Down To Earth Aop
Serie Amara
Type sluiting Elastiek

De Amara Girls legging is perfect voor stoere meiden die houden van comfort en stijl. Met zijn lange broeklengte biedt deze legging volledige bedekking en warmte tijdens koudere dagen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt de legging zacht aan op de huid en zorgt voor een ademend gevoel.

Deze legging is speciaal ontworpen voor kinderen en past perfect bij hun actieve levensstijl. Het elastische sluitingssysteem zorgt ervoor dat de legging gemakkelijk aan en uit te trekken is, waardoor kinderen zich vrij kunnen bewegen zonder beperkingen.

De Amara Girls legging is onderdeel van de populaire Amara serie van het bekende merk Z8. Met zijn trendy en eigentijdse ontwerp is deze legging een must-have voor elke fashion-forward meid. De unieke merk kleurnaam "Down To Earth Aop" voegt een speels en levendig element toe aan de legging, waardoor het een echte eyecatcher wordt.

Of het nu gaat om een dagje op school, een speeldatum of een feestje, de Amara Girls legging is de perfecte keuze. Combineer het met een leuke top en sneakers voor een casual look, of draag het met een jurkje en laarzen voor een meer geklede outfit. Met deze legging kunnen meisjes hun eigen stijl laten zien en zich zelfverzekerd voelen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies