Vingino

Ward Boys Deep Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Vingino
Merk kleurnaam Deep Black
Merk product code NOOSKBN72401
Mouwlengte Lange mouw

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle pyjama's voor kinderen? Dan zijn de Ward Boys pyjama's precies wat je nodig hebt! Deze pyjama's behoren tot de categorie Pyjamas en zijn perfect voor een goede nachtrust.

De Ward Boys pyjama's zijn gemaakt van organisch katoen, waardoor ze niet alleen zacht aanvoelen op de huid, maar ook duurzaam zijn. Het gebruik van organisch materiaal zorgt ervoor dat deze pyjama's milieuvriendelijk zijn, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een goede nachtrust.

Met het merk Vingino weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De Ward Boys pyjama's zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar er ook nog eens geweldig uitzien. De diepe zwarte kleur geeft deze pyjama's een stoere uitstraling, perfect voor jongens die er trendy uit willen zien, zelfs tijdens het slapen.

De lange mouwen van de Ward Boys pyjama's zorgen ervoor dat je kinderen warm en knus blijven, zelfs op koudere nachten. Of het nu gaat om een ontspannen avondje thuis of een logeerpartijtje bij vriendjes, deze pyjama's bieden het ultieme comfort en stijl.

Met de productcode NOOSKBN72401 weet je zeker dat je de juiste Ward Boys pyjama's te pakken hebt. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de perfecte pyjama-ervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies