Vingino

Lorif Boys Silver white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Vingino
Merk kleurnaam Silver white
Merk product code SS23KBN20001
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele overhemd voor je kind? Dan is de Lorif Boys van Vingino perfect voor jou! Dit overhemd behoort tot de categorie Overhemden & Blouses en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt de Lorif Boys ultiem comfort en een zachte aanraking op de huid van je kind. Het materiaal zorgt ervoor dat je kind zich de hele dag door prettig voelt, of het nu op school is of tijdens een speciale gelegenheid.

Vingino, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de Lorif Boys overhemd kunnen kinderen genieten van de perfecte combinatie van comfort en trendy uitstraling.

De Lorif Boys is verkrijgbaar in de kleur "Silver white", wat een verfijnde en tijdloze uitstraling geeft. Het effen patroon voegt een vleugje eenvoud en elegantie toe aan het overhemd, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Met de lange mouwen van de Lorif Boys kunnen kinderen zich warm en knus voelen, zelfs tijdens koudere dagen. Dit overhemd is perfect voor verschillende gelegenheden, of het nu een feestje is of gewoon een dagje uit met het gezin.

De Lorif Boys heeft een unieke productcode, namelijk "SS23KBN20001". Deze code maakt het gemakkelijk om het overhemd te identificeren en te bestellen, zodat je kind snel kan genieten van dit modieuze kledingstuk.

Als je op zoek bent naar een comfortabel, stijlvol en hoogwaardig overhemd voor je kind, dan is de Lorif Boys van Vingino de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je kind een trendy en zelfverzekerde look!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies