Bonnie Doon

Little Dots Tights Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Black
Merk product code BP201910

Op zoek naar een paar stijlvolle panty's die perfect passen bij elke outfit? Dan zijn de Little Dots Tights van Bonnie Doon een absolute must-have voor dames! Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, bieden deze panty's niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook een duurzame kwaliteit die lang meegaat. Met hun elegante zwarte kleur en subtiele stippenpatroon voegen ze een vleugje speelsheid toe aan je look. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze panty's zijn de ideale keuze.

De Little Dots Tights zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Bonnie Doon, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy beenmode. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze stijl en comfort kunnen combineren. Deze panty's zijn geen uitzondering. Ze zijn zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail, zodat je er altijd op je best uitziet.

Met de merkproductcode BP201910 weet je zeker dat je een authentiek paar Little Dots Tights van Bonnie Doon in handen hebt. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit, maar ook de unieke stijl die het merk te bieden heeft. Combineer deze panty's met je favoriete jurk of rok en creëer moeiteloos een chique en trendy look.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies