Oroblu

Diamonds 40 Panty Black Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Black Gold
Merk product code VOBC63279

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle panty's? Dan is de Diamonds 40 Panty van Oroblu perfect voor jou! Deze panty is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal. Met zijn elegante zwarte gouden kleur voegt deze panty een vleugje luxe toe aan elke outfit.

De Diamonds 40 Panty is een must-have voor elke fashionista. Het merk Oroblu staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze panty is daar geen uitzondering op. Met zijn comfortabele pasvorm en duurzame materialen, zul je je de hele dag door zelfverzekerd en comfortabel voelen.

Deze panty heeft een unieke merk kleurnaam, namelijk "Black Gold". Deze kleur geeft de panty een chique uitstraling en maakt hem perfect voor zowel formele als informele gelegenheden. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, de Diamonds 40 Panty zal je look compleet maken.

De merk product code van deze panty is VOBC63279. Dit is handig om te weten als je specifiek op zoek bent naar deze panty in de collectie van Oroblu. Met deze code kun je gemakkelijk de juiste panty vinden en bestellen.

Kortom, de Diamonds 40 Panty van Oroblu is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfort en stijl. Met zijn hoogwaardige materiaal, chique kleur en perfecte pasvorm, zal deze panty je zelfvertrouwen een boost geven en je outfit naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de luxe van de Diamonds 40 Panty!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies