Oroblu

Suntime Panty Lycra Bronzing Effect sun

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam sun
Merk product code 1140000
Pasvorm Nauwsluitend
Patroon Effen
Taillehoogte Hoog

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle panty's? Dan is de Suntime Panty Lycra Bronzing Effect van Oroblu perfect voor jou. Deze panty is speciaal ontworpen voor dames en biedt een nauwsluitende pasvorm. Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, voelt deze panty zacht en soepel aan op je huid.

Met de Suntime Panty Lycra Bronzing Effect ben je altijd klaar voor de zomer. De panty heeft een prachtige effen kleur genaamd "sun", waardoor je benen een subtiele bronzing effect krijgen. Of je nu een zomerse outfit draagt of een feestelijke look wilt creëren, deze panty is een must-have in je kledingkast.

Dankzij de hoge taillehoogte zorgt deze panty voor een comfortabele en flatterende pasvorm. Je kunt hem moeiteloos combineren met verschillende kledingstukken en stijlen. Of je nu een jurk, rok of shorts draagt, deze panty voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

De Suntime Panty Lycra Bronzing Effect is een kwaliteitsproduct van Oroblu, een gerenommeerd merk in de modewereld. Met hun jarenlange ervaring en oog voor detail, biedt Oroblu panty's van uitstekende kwaliteit. Met de merkproductcode "1140000" weet je dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Suntime Panty Lycra Bronzing Effect toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van comfort, stijl en een subtiele bronzing effect voor je benen. Deze panty is een must-have voor elke modebewuste vrouw!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies