LIEWOOD

Rafael Rainwear Set Golden Caramel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Liewood
Merk kleurnaam Golden Caramel
Merk product code LW14357
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Druksluiting, Ritssluiting

De Rafael Rainwear Set is een must-have voor kinderen die van stijl en functionaliteit houden. Deze regenjas behoort tot de categorie Regenjassen en is perfect voor avontuurlijke dagen in de regen. Met zijn duurzame eigenschappen en hoogwaardige materialen is deze jas niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de garderobe van je kind.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt de Rafael Rainwear Set bij aan een duurzamere wereld. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook waterbestendig, waardoor je kind droog blijft tijdens regenachtige dagen. De lange mouwen bieden extra bescherming en comfort, terwijl de druksluiting en ritssluiting zorgen voor een gemakkelijke en veilige sluiting.

De Rafael Rainwear Set is ontworpen door het bekende merk Liewood, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy producten. Met de kleurnaam "Golden Caramel" voegt deze regenjas een vleugje stijl toe aan elke regenachtige dag. De unieke merkproductcode, LW14357, zorgt ervoor dat je de Rafael Rainwear Set gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Of het nu gaat om een dagje spelen in de regen of een wandeling in het park, de Rafael Rainwear Set is de perfecte keuze voor kinderen die er trendy en droog uit willen zien. Bestel vandaag nog deze geweldige regenjas en geef je kind de bescherming en stijl die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies