MAIUM

Maium Original Blue grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Vegan, Gerecycled, Dierproefvrij
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester 100%
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Merk Maium
Merk kleurnaam Blue grey
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Verstelbare manchetten
Type sluiting Tweewegritssluiting, Druksluiting
Wasvoorschriften 30 graden
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 3000 mm

De Maium Original regenjas is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame jas. Deze regenjas is gemaakt van 100% gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens vegan en dierproefvrij is. De capuchon en verstelbare manchetten zorgen voor extra bescherming tegen regen en wind. De jas heeft een regular pasvorm en is voorzien van een tweewegritssluiting en druksluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeur. De waterafstotende eigenschappen en een waterkolom van 3000 mm maken deze regenjas perfect voor alle weersomstandigheden.

De Maium Original regenjas is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Het merk Maium staat bekend om zijn kwaliteit en de Blue grey kleurnaam geeft deze jas een trendy uitstraling. De zwarte hardware en lange mouwen voegen een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke fietstocht maakt, met deze regenjas ben je altijd goed gekleed en beschermd tegen de elementen.

Onderhoud is ook geen probleem met de Maium Original regenjas. Hij kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor je hem altijd fris en schoon kunt houden. De jas is niet alleen praktisch, maar ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam. Met zijn gerecyclede materialen draag je bij aan een betere wereld, zonder concessies te doen aan stijl en comfort.

Kortom, de Maium Original regenjas is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy, duurzame en functionele jas. Met zijn waterafstotende eigenschappen, verstelbare manchetten en stijlvolle design ben je altijd klaar voor alle weersomstandigheden. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van deze geweldige regenjas van Maium.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies