Rains

Long Jacket Slate

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester 100%
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Slate
Merk product code 12020
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Met drukknopen verstelbare manchetten
Type sluiting Druksluiting
Type zakken Zijzakken
Wasvoorschriften 30 graden, Geen impregneermiddelen, Niet chemisch reinigen, Niet bleken, Met gelijke kleuren wassen, Geen wasverzachter
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 4000 mm

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele regenjas voor volwassenen? Dan is de Long Jacket van Rains precies wat je nodig hebt. Deze regenjas behoort tot de categorie Regenjassen en is perfect voor degenen die op zoek zijn naar bescherming tegen de regen zonder in te leveren op stijl.

De Long Jacket heeft een capuchon en zwarte hardware, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. Het materiaal van de jas is gemaakt van 100% polyester, terwijl de binnenkant is gevoerd met polyester voor extra comfort. Het merk Rains staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze regenjas is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam Slate en productcode 12020 is deze jas een echte eyecatcher.

Deze regenjas heeft lange mouwen en een regular pasvorm, waardoor hij comfortabel en veelzijdig is. De mouwuiteinden zijn verstelbaar met drukknopen, zodat je de jas kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. De druksluiting zorgt ervoor dat de jas gemakkelijk te sluiten is, terwijl de zijzakken voldoende ruimte bieden om je spullen veilig op te bergen.

Wat betreft onderhoud is de Long Jacket eenvoudig te reinigen. Je kunt hem wassen op 30 graden met gelijke kleuren, zonder gebruik van wasverzachter of impregneermiddelen. Strijken is niet nodig en chemisch reinigen of bleken wordt afgeraden. Met een waterafstotend materiaal en een waterkolom van 4000 mm ben je verzekerd van droog blijven, zelfs tijdens hevige regenbuien.

Met de Long Jacket van Rains ben je niet alleen beschermd tegen de regen, maar zie je er ook nog eens modieus uit. Bestel deze regenjas vandaag nog en trotseer de regen in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies