Rains

Storm Breaker Silver Pine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Silver Pine
Merk product code 18370
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type coating Polyurethaan
Type mouwuiteinde Elastische manchetten
Type sluiting Tweewegritssluiting
Type zakken Zijzakken
Wasvoorschriften Niet chemisch reinigen, Geen wasverzachter, Met gelijke kleuren wassen, Geen impregneermiddelen, Niet bleken, 30 graden
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 4000 mm

De Storm Breaker regenjas van Rains is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle bescherming tegen de regen. Met zijn capuchon en waterafstotende eigenschappen houdt deze jas je droog, zelfs tijdens de meest intense regenbuien.

Gemaakt van 100% polyester met een polyurethaan coating, biedt deze regenjas een duurzame en betrouwbare bescherming tegen vocht. De binnenkant is ook gemaakt van polyester, wat zorgt voor extra comfort en ademend vermogen.

De Storm Breaker regenjas heeft een regular pasvorm en lange mouwen met elastische manchetten. Hierdoor blijft de jas goed op zijn plaats zitten en sluit hij perfect aan op je lichaam. De tweewegritssluiting zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl de zijzakken voldoende ruimte bieden om je essentials veilig op te bergen.

Deze regenjas van Rains is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De zwarte kleur hardware en de merk kleurnaam "Silver Pine" geven de jas een moderne uitstraling. Met de merk product code 18370 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van deze regenjas kunt genieten, raden we aan om hem niet in de droger te doen en niet te strijken. Was de jas op 30 graden met gelijke kleuren en vermijd chemisch reinigen, gebruik van wasverzachter, impregneermiddelen en bleekmiddelen.

Met een waterkolom van 4000 mm is de Storm Breaker regenjas waterafstotend en biedt hij uitstekende bescherming tegen regen. Laat de regen je niet tegenhouden en ga stijlvol de deur uit met deze trendy regenjas van Rains.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies