Calvin Klein

Brazilian 3-Pack Black Grey Deeprouge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black Grey Deeprouge
Merk product code 000QD3925E
Multipack 3-pack

Ben je op zoek naar comfortabele slips van hoge kwaliteit? Dan is de Brazilian 3-Pack van Calvin Klein perfect voor jou. Deze slips behoren tot de categorie Slips en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De slips zijn gemaakt van zacht katoen, waardoor ze heerlijk aanvoelen op je huid. Het materiaal zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel, de hele dag door. Daarnaast is de Brazilian 3-Pack voorzien van de bekende Calvin Klein kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en een perfecte pasvorm.

Met de kleuren Black Grey Deeprouge voegt deze 3-pack een vleugje stijl toe aan je ondergoedcollectie. De combinatie van deze kleuren zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. Of je nu een casual of een chique outfit draagt, deze slips passen altijd perfect bij jouw stijl.

De Brazilian 3-Pack van Calvin Klein heeft de productcode 000QD3925E. Dit multipack bevat drie slips, waardoor je altijd genoeg keuze hebt. Of je nu een lange werkdag voor de boeg hebt of een ontspannen dagje thuis, met deze slips ben je altijd comfortabel en stijlvol gekleed.

Wacht niet langer en voeg de Brazilian 3-Pack van Calvin Klein toe aan je winkelmandje. Geniet van het comfort, de kwaliteit en de stijl die deze slips te bieden hebben. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom Calvin Klein wereldwijd bekend staat om zijn trendy en hoogwaardige ondergoedcollecties.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies