Bamboo Basics

Kate T-shirt 2-pack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Black
Mouwlengte Korte mouw
Multipack 2-pack
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

De Kate T-shirt 2-pack is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle T-shirts. Deze T-shirts behoren tot de categorie T-shirts en zijn perfect voor dagelijks gebruik.

Gemaakt van bamboe viscose, bieden deze T-shirts een ongeëvenaard niveau van zachtheid en ademend vermogen. Het materiaal voelt zijdezacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je de hele dag fris en comfortabel blijft.

De Kate T-shirt 2-pack is van het merk Bamboo Basics, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame kleding. Met deze T-shirts ben je niet alleen goed gekleed, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Bamboe viscose is namelijk een milieuvriendelijk materiaal dat op een duurzame manier wordt geproduceerd.

Deze T-shirts hebben een korte mouw en een effen patroon, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Of je ze nu draagt onder een blazer voor een formele look of met een jeans voor een casual uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De Kate T-shirt 2-pack wordt geleverd in een handige 2-pack, zodat je altijd een reserve-exemplaar bij de hand hebt. De kleur van deze T-shirts is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Wat betreft het onderhoud, raden we aan om deze T-shirts op 40 graden te wassen. Ze zijn echter niet geschikt voor de droger, dus hang ze na het wassen gewoon op om te drogen.

Met de Kate T-shirt 2-pack voeg je comfort, stijl en duurzaamheid toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze T-shirts te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies