EDWIN

Japanese Sun T-Shirt Navy Blazer

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Edwin
Merk kleurnaam Navy Blazer
Merk product code I025020
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Japanse Sun T-shirt voor heren is een must-have voor elke stijlbewuste man. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit T-shirt ultiem comfort en ademend vermogen. Het merk Edwin staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze Navy Blazer kleur voegt een vleugje verfijning toe aan je garderobe. Met de korte mouwen en effen patroon is dit T-shirt perfect voor elke gelegenheid.

Met de merkproductcode I025020 ben je verzekerd van een authentiek en origineel product. Het Japanse Sun T-shirt is ontworpen met oog voor detail en stijl, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan je kledingkast. Of je nu een casual look wilt creëren of je outfit wilt opfleuren met een statement T-shirt, dit item biedt eindeloze mogelijkheden.

Combineer het Japanse Sun T-shirt met je favoriete jeans voor een moeiteloos coole look. Draag het onder een blazer voor een trendy en toch comfortabele outfit. Met dit veelzijdige T-shirt kun je je eigen stijl uitdrukken en je onderscheiden van de massa.

Voeg de Japanse Sun T-shirt toe aan je collectie en geniet van de perfecte mix van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom dit T-shirt een favoriet is onder modebewuste heren.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies