Fjallraven

1960 Logo T-shirt M Ochre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Ochre
Merk product code F87313
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen
Serie 1960

De 1960 Logo T-shirt M is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het een duurzame keuze is. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit T-shirt is daar geen uitzondering op. De kleur van dit T-shirt is Ochre, wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling. Met de korte mouwen en effen patroon is dit T-shirt perfect voor dagelijks gebruik.

De 1960 Logo T-shirt M is onderdeel van de 1960 serie, wat een knipoog is naar de stijlvolle mode uit de jaren '60. Met zijn comfortabele pasvorm en trendy design is dit T-shirt een veelzijdige toevoeging aan elke kledingkast. Of je nu een casual look wilt creëren of je outfit wilt opfleuren met een vleugje kleur, dit T-shirt biedt eindeloze mogelijkheden.

Met zijn gerecyclede materiaal draagt de 1960 Logo T-shirt M ook bij aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor gerecycled polyester, verminder je de impact op het milieu en draag je bij aan een circulaire economie. Dit T-shirt is niet alleen trendy, maar ook verantwoord.

Met de merkproductcode F87313 weet je dat je een authentiek Fjallraven-product in handen hebt. Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit T-shirt is daar geen uitzondering op. Met zijn hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, is dit T-shirt een investering die lang meegaat.

Of je nu op zoek bent naar een casual T-shirt voor dagelijks gebruik of een trendy item om je outfit compleet te maken, de 1960 Logo T-shirt M is de perfecte keuze. Met zijn stijlvolle design, duurzame materiaal en hoogwaardige kwaliteit, zal dit T-shirt zeker een favoriet worden in je kledingkast.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies