Guess

Short Sleeve Crewneck Mini Triangle Tee Calm Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Guess
Merk kleurnaam Calm Pink
Merk product code W2YI44 J1311
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan is de Short Sleeve Crewneck Mini Triangle Tee perfect voor jou! Deze trendy T-shirt behoort tot de categorie T-shirts en is speciaal ontworpen voor dames.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze Guess T-shirt ultiem draagcomfort. Het zachte materiaal voelt heerlijk aan op je huid en zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt genieten van een aangename pasvorm.

Deze Calm Pink T-shirt van Guess is een echte eyecatcher. De subtiele kleur voegt een vleugje rust en elegantie toe aan je outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of een chique uitstraling wilt bereiken, deze T-shirt past perfect bij elke gelegenheid.

Met de merkproductcode W2YI44 J1311 ben je verzekerd van een authentiek Guess-product. Het gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met deze T-shirt laat je zien dat je oog hebt voor mode en kiest voor het beste.

De korte mouwen van deze T-shirt zorgen voor een luchtige en zomerse uitstraling. Perfect voor warme dagen of om te combineren met een jasje voor een meer gelaagde look. Met deze T-shirt ben je altijd klaar om te stralen, ongeacht het seizoen.

Het effen patroon van deze T-shirt maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een jeans, een rok of een broek, deze veelzijdige T-shirt past bij elke outfit en geeft je een moeiteloos stijlvolle uitstraling.

Voeg de Short Sleeve Crewneck Mini Triangle Tee toe aan je winkelmandje en geniet van comfort, stijl en kwaliteit in één. Bestel vandaag nog en maak een statement met je fashionkeuze!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies