SELECTED FEMME

My Perfect Short Sleeve Tee Box Cut Bright White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Bright White
Merk product code 16043884
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen

De My Perfect Short Sleeve Tee Box Cut is een must-have item voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze T-shirt van Selected Femme een zachte en ademende ervaring. De helder witte kleur voegt een frisse en tijdloze uitstraling toe aan elke outfit.

Met zijn korte mouwen en regular pasvorm is deze Tee perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu een casual look wilt creëren of het wilt combineren met een trendy outfit, deze T-shirt past bij elke gelegenheid. Het effen patroon zorgt voor een minimalistische en moderne uitstraling.

De My Perfect Short Sleeve Tee Box Cut is een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items uit je garderobe. Of je het nu draagt met een jeans, een rok of een blazer, deze T-shirt voegt moeiteloos een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Met de merkproductcode 16043884 ben je verzekerd van de authentieke Selected Femme kwaliteit. Dit merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en hoogwaardige materialen. Met deze T-shirt krijg je niet alleen een trendy item, maar ook een duurzaam en langdurig kledingstuk.

Voeg de My Perfect Short Sleeve Tee Box Cut toe aan je collectie en geniet van comfort, stijl en veelzijdigheid. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze tijdloze T-shirt van Selected Femme.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies