Vingino

Boys Basic Tee Round Neck Short Sleeve Real White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Vingino
Merk kleurnaam Real White
Merk product code NOOSKBN30005
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol T-shirt voor jongens? Dan is de Boys Basic Tee Round Neck Short Sleeve van Vingino precies wat je nodig hebt. Dit T-shirt is perfect voor kinderen en gemaakt van organisch katoen, waardoor het niet alleen zacht aanvoelt, maar ook duurzaam is. Met de korte mouwen en effen patroon is dit T-shirt een tijdloze toevoeging aan de garderobe van elke jongen.

Het Boys Basic Tee Round Neck Short Sleeve T-shirt van Vingino is verkrijgbaar in de kleur Real White. De merkproductcode NOOSKBN30005 zorgt ervoor dat je precies het juiste item kunt vinden. Combineer dit T-shirt met jeans, shorts of joggers voor een moeiteloos coole look. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon lekker wilt relaxen, dit T-shirt biedt altijd comfort en stijl.

Met Vingino kies je voor kwaliteit en stijl. Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Met het Boys Basic Tee Round Neck Short Sleeve T-shirt laat je zien dat je oog hebt voor mode en tegelijkertijd milieubewust bent. Het gebruik van organisch katoen zorgt ervoor dat dit T-shirt niet alleen goed voelt, maar ook goed is voor de planeet.

Wacht niet langer en voeg de Boys Basic Tee Round Neck Short Sleeve van Vingino toe aan de collectie van je kind. Bestel vandaag nog en geef je zoon een comfortabel en stijlvol T-shirt waar hij dol op zal zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies