Woodbird

Our Jarvis Patch Tee Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Organisch katoen
Merk Woodbird
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2000-400
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

Met trots presenteren wij onze Jarvis Patch Tee, een must-have item in de categorie T-shirts voor heren. Dit shirt is gemaakt van organisch katoen, wat niet alleen zorgt voor een comfortabele pasvorm, maar ook bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Het merk Woodbird staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dit shirt is daar geen uitzondering op.

De zwarte kleur van dit shirt geeft het een tijdloze uitstraling, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De korte mouwen zorgen voor een casual en ontspannen look, perfect voor dagelijks gebruik of een avondje uit. De regular pasvorm zorgt ervoor dat dit shirt comfortabel zit en geschikt is voor elke lichaamsvorm.

Dit effen shirt met de merknaam Woodbird op de borst is een subtiele maar stijlvolle keuze. Het patroonloze ontwerp maakt het veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Het shirt kan eenvoudig worden gewassen op 40 graden, maar is niet geschikt voor de droger. Zo blijft het shirt in optimale conditie en behoudt het zijn vorm en kleur.

Met de productcode 2000-400 is dit shirt gemakkelijk te vinden in onze collectie. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel shirt voor dagelijks gebruik of een trendy item voor een avondje uit, de Jarvis Patch Tee van Woodbird is de perfecte keuze. Bestel nu en voeg dit stijlvolle shirt toe aan je garderobe!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies