Bamboo Basics

Vera Spaghetti tops 2-pack White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam White
Mouwlengte Mouwloos
Multipack 2-pack
Patroon Effen
Wasvoorschriften 40 graden

De Vera Spaghetti tops 2-pack zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle tops. Deze mouwloze tops zijn gemaakt van bamboe viscose, wat zorgt voor een zachte en ademende stof. Het merk Bamboo Basics staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze tops zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze tops is wit, wat gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

De Vera Spaghetti tops 2-pack zijn niet geschikt voor de droger, dus het is belangrijk om ze op een andere manier te laten drogen. Ze kunnen gewassen worden op 40 graden, wat zorgt voor een gemakkelijke en zorgeloze reiniging. Het effen patroon van deze tops maakt ze veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Of je ze nu draagt tijdens een casual dagje uit of tijdens een avondje uit, deze tops zullen je altijd een trendy uitstraling geven.

Met de Vera Spaghetti tops 2-pack krijg je niet één, maar twee stijlvolle tops. Dit multipack is ideaal voor dames die graag afwisselen en verschillende looks willen creëren. Combineer deze tops met je favoriete jeans, rokken of shorts voor een moeiteloos chique outfit. Met hun comfortabele pasvorm en hoogwaardige materiaal zullen deze tops al snel je favoriete kledingstukken worden.

Voeg de Vera Spaghetti tops 2-pack toe aan je garderobe en geniet van comfort en stijl in één. Bestel ze vandaag nog en ontdek waarom deze tops zo geliefd zijn bij fashionista's overal ter wereld.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies