SPANX

Suit Your Fancy Waist Cincher Champagne Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Spanx
Merk kleurnaam Champagne Beige
Merk product code 10328R
Mouwlengte Mouwloos

Op zoek naar een manier om je figuur te accentueren en je zelfvertrouwen een boost te geven? Dan is de Suit Your Fancy Waist Cincher van Spanx precies wat je nodig hebt! Deze corrigerende ondergoedstuk is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een slanker silhouet.

Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, biedt deze waist cincher zowel comfort als ondersteuning. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je je de hele dag door zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Met het merk Spanx weet je dat je kwaliteit en stijl in handen hebt. De Suit Your Fancy Waist Cincher is geen uitzondering. Met de merkkleurnaam "Champagne Beige" straalt dit ondergoed elegantie en verfijning uit.

Deze waist cincher heeft een mouwloos ontwerp, waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen onder verschillende outfits. Of je nu een strakke jurk, een blouse of een casual top draagt, deze waist cincher zorgt ervoor dat je er op je best uitziet en je zelfverzekerd voelt.

Met de merkproductcode "10328R" kun je er zeker van zijn dat je de juiste waist cincher hebt gekozen. Spanx staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op.

Maak je klaar om je figuur te transformeren en je zelfvertrouwen te vergroten met de Suit Your Fancy Waist Cincher van Spanx. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom dit corrigerende ondergoed een must-have is voor elke vrouw!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies