Ted Baker

Hildah Ruched Sleeve Detail Top Mid Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Mid Blue
Merk product code 261894
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

De Hildah Ruched Sleeve Detail Top van Ted Baker is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle overhemden en blouses. Met zijn korte mouwen en ruchedetail aan de mouwen, voegt deze top een vleugje speelsheid toe aan elke outfit.

Gemaakt van hoogwaardig polyester, biedt deze top niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en behoudt zijn vorm, zelfs na veelvuldig dragen en wassen.

De Hildah Ruched Sleeve Detail Top is uitgevoerd in een prachtige kleur genaamd Mid Blue, wat perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze top zorgt voor een moeiteloos chique uitstraling.

Met het merkproductcode 261894 ben je verzekerd van de kwaliteit en het vakmanschap waar Ted Baker bekend om staat. Het merk staat synoniem voor elegantie en verfijning, en deze top is daar geen uitzondering op.

Het effen patroon van de Hildah Ruched Sleeve Detail Top maakt het gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Draag het met een jeans voor een casual look, of combineer het met een rok voor een meer formele uitstraling.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Hildah Ruched Sleeve Detail Top van Ted Baker. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte mix van comfort, kwaliteit en stijl.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies