Timberland

T25T43 Donkergroen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Timberland
Merk kleurnaam Donkergroen
Merk product code T25T43
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle longsleeve voor kinderen? Dan is de T25T43 van Timberland precies wat je nodig hebt. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze longsleeve ultiem draagcomfort. De donkergroene kleur geeft een trendy uitstraling aan elke outfit. Met lange mouwen en een effen patroon is deze longsleeve perfect voor elke gelegenheid.

De T25T43 is een product van het bekende merk Timberland, dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Met de merkproductcode T25T43 weet je zeker dat je een authentiek Timberland-item in handen hebt. De lange mouwen bieden extra warmte en bescherming tijdens koudere dagen, terwijl het effen patroon zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look.

Of je nu een dagje naar school gaat, een speeldate hebt of gewoon lekker thuis wilt relaxen, deze longsleeve is de perfecte keuze. De T25T43 is geschikt voor zowel jongens als meisjes en kan eenvoudig worden gecombineerd met andere kledingstukken. Met zijn comfortabele pasvorm en trendy design is deze longsleeve een must-have voor elke kindergarderobe.

Wacht niet langer en voeg de T25T43 van Timberland toe aan je winkelmandje. Met zijn hoogwaardige materiaal, merkkwaliteit en stijlvolle uitstraling zal deze longsleeve zeker een favoriet worden in de kledingkast van je kind.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies