Fjallraven

Ovik Round-Neck Sweater M Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Navy
Merk product code F87323
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gemeleerd
Serie Ovik

De Ovik Round-Neck Sweater M is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze trui behoort tot de categorie Truien en is perfect voor elke gelegenheid. Met zijn ronde hals en lange mouwen is deze trui een tijdloos kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe.

Wat deze trui echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester. Fjallraven, een bekend merk in de modewereld, heeft ervoor gekozen om duurzaamheid voorop te stellen. Door gerecyclede materialen te gebruiken, draagt deze trui bij aan een beter milieu. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een comfortabele pasvorm.

De Ovik Round-Neck Sweater M is verkrijgbaar in de kleur Navy, wat perfect past bij elke outfit. Met zijn gemeleerde patroon voegt deze trui een vleugje stijl toe aan je look. Of je nu naar kantoor gaat of een casual dagje uit hebt gepland, deze trui is de ideale keuze.

Met de productcode F87323 en de serie Ovik, ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Fjallraven staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. Deze trui is geen uitzondering en zal je niet teleurstellen.

Wacht niet langer en voeg de Ovik Round-Neck Sweater M toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies