Guess

Roxi Sweatshirt Jet Black A996

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Guess
Merk kleurnaam Jet Black A996
Merk product code W2BQ07 K9Z21
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Roxi Sweatshirt is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui een zachte en ademende ervaring. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze sweatshirt is daar geen uitzondering op. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze trui perfect voor elke gelegenheid.

De Roxi Sweatshirt in de kleur Jet Black A996 is een tijdloze klassieker die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je het nu draagt met een jeans voor een casual look of met een rok voor een meer formele uitstraling, deze trui voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Met de merkproductcode W2BQ07 K9Z21 weet je dat je een authentiek Guess-item in handen hebt. Dit merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap, en dat is te zien in deze sweatshirt. De Roxi Sweatshirt is niet alleen modieus, maar ook duurzaam en gaat lang mee.

Voeg de Roxi Sweatshirt toe aan je collectie en geniet van het comfort en de stijl die het te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe favoriete trui of een cadeau voor een speciaal iemand, deze sweatshirt zal zeker indruk maken. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en het vakmanschap van Guess.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies