Lacoste

1Hs1 Men Sweatshirt 07 Navy Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Navy Blue
Merk product code SH9623-23
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui voor heren? Dan is de 1Hs1 Men Sweatshirt 07 van Lacoste de perfecte keuze voor jou. Deze trui is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht aanvoelt op de huid en tegelijkertijd duurzaam is. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze trui een tijdloze toevoeging aan je garderobe.

De 1Hs1 Men Sweatshirt 07 is uitgevoerd in een prachtige navy blauwe kleur, die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je nu gaat voor een casual look of een meer formele outfit, deze trui past bij elke gelegenheid. Het merk Lacoste staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met deze trui laat je zien dat je oog hebt voor mode.

De trui heeft een merkproductcode van SH9623-23, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Lacoste-item in handen hebt. Met zijn lange mouwen houdt deze trui je warm tijdens koudere dagen, terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, deze trui is een must-have voor elke man.

Wacht niet langer en voeg de 1Hs1 Men Sweatshirt 07 van Lacoste toe aan je winkelmandje. Met zijn comfortabele pasvorm, hoogwaardige materiaal en tijdloze stijl zal deze trui zeker een favoriet worden in je kledingcollectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van comfort en fashion!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies