NOWADAYS

Sprinkle Crew Neck Sweater Almond Milk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Wol
Merk Nowadays
Merk kleurnaam Almond Milk
Merk product code NAF0212D3
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

De Sprinkle Crew Neck Sweater is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardige wol, biedt deze trui een warme en zachte textuur die perfect is voor de koudere dagen. Het merk Nowadays staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze trui is daar geen uitzondering op. Met de kleur Almond Milk voegt deze trui een vleugje verfijning toe aan elke outfit. De lange mouwen en effen patroon maken dit een tijdloos kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items in je garderobe.

De Sprinkle Crew Neck Sweater is ontworpen met de moderne man in gedachten. Of je nu naar kantoor gaat, een casual avondje uit hebt of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, deze trui past bij elke gelegenheid. De comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt, terwijl de wol je warm houdt, zelfs op de koudste dagen. Met de merkproductcode NAF0212D3 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig kledingstuk.

Voeg een vleugje stijl toe aan je kledingkast met de Sprinkle Crew Neck Sweater van Nowadays. Bestel vandaag nog en geniet van de luxe van hoogwaardige wol, het tijdloze ontwerp en de veelzijdigheid van deze trui. Of je hem nu combineert met een chino, jeans of pantalon, deze trui zal je altijd een moeiteloos coole uitstraling geven. Bestel nu en maak een statement met je kleding!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies