Scotch and Soda

Girls Loose-Fit Artwork Sweat Aqua Green Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Aqua Green Melange
Merk product code 168141
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle trui voor meisjes? Dan is de Girls Loose-Fit Artwork Sweat van Scotch and Soda precies wat je nodig hebt! Deze trui behoort tot de categorie Truien en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze trui het ultieme comfort en een zachte touch. Het materiaal zorgt ervoor dat je kleine fashionista zich de hele dag door comfortabel voelt, terwijl ze er ook nog eens trendy uitziet.

Met zijn aqua groene melange kleur is deze trui een echte eyecatcher. De kleur geeft een frisse en levendige uitstraling, perfect voor het toevoegen van een vleugje kleur aan elke outfit. De lange mouwen zorgen ervoor dat je kleine meid het lekker warm heeft, zelfs op koudere dagen.

De Girls Loose-Fit Artwork Sweat heeft een effen patroon, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een speciale gelegenheid, deze trui past altijd perfect bij elke outfit.

Met de merkproductcode 168141 weet je zeker dat je een authentiek product van Scotch and Soda in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze trui is daar geen uitzondering op.

Maak je kleine fashionista blij met de Girls Loose-Fit Artwork Sweat van Scotch and Soda. Bestel vandaag nog en geef haar garderobe een trendy upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies