SELECTED FEMME

Lulu Long Sleeve Knit V Neck B Light Grey Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wol
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Light Grey Melange
Merk product code 16075829
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gemeleerd

De Lulu Long Sleeve Knit V Neck B is een must-have trui voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig wolmateriaal, biedt deze trui een warme en zachte touch. Het merk Selected Femme staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze trui is daar geen uitzondering op. Met zijn lichte grijze melange kleur en gemeleerd patroon, voegt deze trui een vleugje subtiliteit en elegantie toe aan elke outfit.

Met zijn lange mouwen en regular pasvorm is de Lulu Long Sleeve Knit V Neck B perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon thuis wilt ontspannen, deze trui past bij elke gelegenheid. Combineer het met je favoriete jeans en sneakers voor een casual look, of draag het met een rok en hakken voor een meer formele uitstraling.

Deze trui is voorzien van een V-hals, wat een vleugje vrouwelijkheid toevoegt aan het ontwerp. Het is ook gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken en accessoires. Of je nu kiest voor een statement ketting of een eenvoudige sjaal, de Lulu Long Sleeve Knit V Neck B zal je look compleet maken.

Met zijn merkproductcode 16075829 is deze trui gemakkelijk te vinden in onze collectie. Bestel vandaag nog en voeg deze tijdloze trui toe aan je garderobe. Geniet van het comfort, de kwaliteit en de stijl die de Lulu Long Sleeve Knit V Neck B te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies