Filters

36 van 142 producten

36 van 142 producten

Pagina

SELECTED, gevestigd in Denemarken, is een internationaal merk voor mannen en vrouwen, dat moderne consumenten een uniek aanbod van stijl en vakmanschap biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Ze streven er altijd naar om een ​​edgy touch toe te voegen aan hun vooruitstrevende stijlen en streven ernaar collecties aan te bieden die de basis kunnen vormen voor elke garderobe, altijd in lijn met de huidige tendensen.

Het merk gaat voor kwaliteit boven kwantiteit, daarom staat duurzaamheid bij hen hoog in het vaandel. Elke collectie moet duurzamer zijn dan de vorige. Dit onderstreept de verantwoordelijkheid die zij nemen voor hun toekomstige ecologische voetafdruk. Met SELECTED ben je nooit uit de mode, maar heb je een kwaliteit die is gebouwd om lang mee te gaan.

Je goed kleden is geen kunst die verloren is gegaan. Het is gewoon een kwestie van een meer weloverwogen benadering van stijl. Over het kennen van de klassiekers en het vieren van nieuwe inspiratie in al zijn vormen. Het is niet nodig om jarenlang de geheime en voortdurend veranderende pauwcodes van Pitti Uomo te leren kennen of de nieuwste Instagram-verhalen te stalken van influencers die worden betaald om de nieuwste trends te volgen. In wezen veel eenvoudiger dan dat: waardeer de klassiekers. Blijf scherp. Kleed je goed.


Merkfilosofie

Duurzaamheid staat bij Selected Femme hoog in het vaandel. Sterker nog, het is een van hun kernwaarden. Maar ze zijn geen duurzaam merk. Ze erkennen de inherente tegenstellingen die bestaan ​​tussen mode, consumptie en duurzaamheid. Per slot van rekening sluiten deze elkaar in veel opzichten uit. Maar moeten ze mode opgeven om duurzaamheid serieus te nemen? Onze relatie met onze kleding is ingewikkeld. We kunnen niet zonder ze, maar we kunnen ervoor zorgen dat de stukken waarin we investeren, tellen. Voor blijvende en echte verandering moet natuurlijk iedereen betrokken zijn. Het roept ons allemaal op om beter te kiezen. Om te blijven leren, proberen, veranderen en verbeteren.

Elke dag proberen ze het beter te doen. Ze proberen duurzamere keuzes te maken, zodat jij ze ook makkelijker kunt maken. Toegewijd aan het maken van betere keuzes in het hele bedrijf. Responsibly Crafted is een merkfilosofie. Het is een belofte om te werken met duurzame vezelselectie en materiaalinnovatie. Het leidt hen door hun hele bedrijf heen. Van leveranciersselectie, kledingdetails, winkelontwerp, visuele identiteit, marketingmateriaal, verpakkingen, evenementen en samenwerkingen. Ze noemen het een meer doordachte zakelijke benadering.


Kleding van Selected Femme

SELECTED FEMME is fel en levendig met stijlen die geworteld zijn in kwaliteit, maar altijd met een vleugje opwinding om op te vallen. Hun femme-collectie is in de hedendaagse stijl, maar altijd met veel aandacht voor detail om een ​​uitdrukking van individuele stijl mogelijk te maken. The Selected woman is vooruitstrevend en fel. Ze danst op het ritme van haar eigen trom en straalt zelfvertrouwen en empowerment uit. Ze houdt van de vrijheid om haar persoonlijkheid te tonen door haar eigen persoonlijke expressie en stijl te creëren. Ze is geen slaaf van de laatste modegekte, maar mixt naadloos trends met klassiekers en nieuw met vintage. Kwaliteit en Scandinavisch minimalisme bepalen een groot deel van haar garderobe – maar nooit op een voorspelbare manier.

Bewuste nieuwsgierigheid. Ze waardeert merken die bewust omgaan met kleding. Ze streeft naar meer duurzame keuzes in haar dagelijks leven, en haar kledingkeuze is daarop geen uitzondering. Ze is geïntrigeerd door herbruikbare stoffen en biologisch katoen. Ze streeft naar kwalitatieve en doordachte stukken die langer meegaan - en natuurlijk haar er goed uit laten zien.

Geen volger. Je goed kleden is niet afhankelijk van trends, maar van stijl. Ze is afhankelijk van klassieke snitten, kwaliteitsstoffen en eigentijdse kleuren, waardoor ze elke dag de ruimte heeft om creatief te zijn in haar keuzes. Haar stijl is haar persoonlijke verhaal en zelfs als ze er heel casual uitziet, kun je er zeker van zijn dat er over alles is nagedacht.

Moeiteloos chique. Ze voelt zich aangetrokken tot minimalistische stukken, maar verveelt nooit. Ze is een meester in het aanbrengen van laagjes en wordt aangetrokken door stoffen die haar in staat stellen te bewegen en haar lichaam te laten ademen. Haar baan in de creatieve industrie vereist dat ze het grootste deel van de dag op de been kan zijn en kan bewegen, terwijl ze er nog steeds moeiteloos chic uitziet.

De duivel zit in de details. Voor haar zit luxe in de pasvorm en kwaliteit van de kledingstukken. Ze houdt van kleine details die een subtiel vleugje opwinding geven en haar in staat stellen om haar eigen individuele stijl uit te drukken. Ze investeert liever in kwaliteitsartikelen dan in kwantiteit.

Het leven is een avontuur. Ze heeft een dorst naar verkenning, zowel in het leven als in haar stijl. De wereld is groot, maar ze wil er zoveel mogelijk van zien. Ze is nog niet naar Beiroet gereisd, maar heeft deze trip al heel lang gepland.


Bestel Selected Femme online

Heb je je favoriete item van Selected Femme gevonden? Wacht niet langer en bestel jouw nieuwe item online bij The Little Green Bag. We gaan direct met je bestelling aan de slag zodat je je nieuwe aankoop zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies