Vingino

Otano Boys Deep Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Vingino
Merk kleurnaam Deep Black
Merk product code C070KBN34801
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een stoere en comfortabele vest voor jongens? Dan is de Otano Boys vest van Vingino echt iets voor jouw kind! Deze vest behoort tot de categorie Vesten en is speciaal ontworpen voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze vest een zacht en ademend gevoel, perfect voor dagelijks gebruik.

De Otano Boys vest heeft een merknaam die synoniem staat voor kwaliteit en stijl: Vingino. Met zijn diepe zwarte kleur voegt deze vest een vleugje elegantie toe aan de outfit van je kind. De merkproductcode, C070KBN34801, zorgt ervoor dat je precies weet welk item je hebt gekozen.

Deze vest heeft lange mouwen en een regular pasvorm, waardoor het comfortabel en gemakkelijk te dragen is. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling, perfect voor elke gelegenheid. Met de ritssluiting kun je de vest eenvoudig openen en sluiten, waardoor het aan- en uittrekken een fluitje van een cent is.

Als het gaat om onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. Deze vest kan probleemloos in de wasmachine worden gewassen op 30 graden. Zo blijft de Otano Boys vest er altijd fris en als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig dragen.

Kortom, de Otano Boys vest van Vingino is de perfecte keuze voor jongens die op zoek zijn naar een trendy en comfortabele toevoeging aan hun kledingkast. Bestel vandaag nog en geef je kind een stijlvolle look!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies