Filters

36 van 629 producten

Speciale prijs 87,96 Normale prijs 109,95
Speciale prijs 79,96 Normale prijs 99,95
Speciale prijs 111,96 Normale prijs 139,95
Speciale prijs 74,96 Normale prijs 99,95
Speciale prijs 112,90 Normale prijs 135,00
Speciale prijs 104,00 Normale prijs 130,00
Speciale prijs 59,96 Normale prijs 79,95
Speciale prijs 67,46 Normale prijs 89,95
Speciale prijs 69,75 Normale prijs 93,00
Speciale prijs 79,96 Normale prijs 99,95
Speciale prijs 29,60 Normale prijs 37,00
Speciale prijs 47,96 Normale prijs 59,95
Speciale prijs 44,96 Normale prijs 59,95
Speciale prijs 20,00 Normale prijs 25,00
Speciale prijs 15,96 Normale prijs 19,95
Speciale prijs 59,96 Normale prijs 79,95
Speciale prijs 100,00 Normale prijs 125,00
Speciale prijs 47,25 Normale prijs 63,00
Speciale prijs 71,96 Normale prijs 89,95

36 van 629 producten

Pagina

Fjällräven is een Zweeds merk dat al jaren geliefd is in Scandinavië. De Kanken rugzak is de populairste tas in de collectie en is uitgevoerd in talloze kleuren en modellen. De rugzakken zijn beschikbaar voor dames, heren en kids. Daarnaast heeft het merk ook andere dingen te bieden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de hoeden en caps categorie of naar de winterjassen. Deze items van Fjällräven zorgen ervoor dat jij zowel in de zomer als in de winter hip de deur uitgaat!

Fjällräven is een Zweeds merk, dat van origine outdoorkleding maakt. De rugzakken en kleding van Fjällräven zijn al jaren geliefd in Scandinavië. Inmiddels wordt Fjällräven ook in Nederland steeds vaker opgepikt door trendy winkels en fashion bloggers. Vanwege de enorme populariteit van de Kanken rugzak is deze nu uitgevoerd in talloze kleuren en ook in verschillende modellen, zoals de Kanken No. 2 en de Kanken laptoptassen. Tegenwoordig zijn de artikelen van Fjällräven bijna overal te vinden.

Fjällräven is in 1960 opgericht door Ake Nordin. Ake Nordin was pas veertien jaar oud toen hij het rugzakframe bedacht dat de basis zou vormen voor het bedrijf Fjällräven. Nu, meer dan 50 jaar later, zijn de Fjällräven rugzakken niet alleen gewaardeerd door outdoor sporters, maar vooral door trendy studenten en fashion liefhebbers.


Tassencollectie van Fjällräven

Fjällräven biedt een uitgebreide collectie kwaliteitsrugzakken in natuurlijke kleuren, zoals de Rucksack No. 21, de Totepack of de Foldack. Deze tassen worden gemaakt van het robuuste materiaal G-1000. De dicht geweven stof (65% polyester en 35% katoen van de hoogste kwaliteit) is behandeld met Greenland Wax. Deze combinatie maakt G-1000 tot één van de beste outdoor stoffen ter wereld.


Comfortabele rugzakken

Rugpijn en rugzakken van Fjällraven gaan niet samen. Rugzakken van Fjällräven zij namelijk hartstikke comfortabel. De Kanken rugzak is ontworpen als basis tas voor school, waarin de rug van de jongeren goed recht bleef staan, zodat de rugpijn zou verdwijnen. Daarnaast zijn de tassen van Fjällräven gemaakt van licht materiaal om het draagcomfort nogmaals te verbeteren. Het rechthoekige model is een bewuste keuze geweest, aangezien hier precies A4-documenten in passen. Op zoek naar een rugzak van Fjällräven dat dient als een laptoptas? Sommige Kanken rugzakken zijn geschikt voor een 13 inch of een 17 inch laptop. Inmiddels heeft dit succes zich doorgezet naar meerdere modellen van Kanken.

Niet alleen het Kanken model is comfortabel. Ook de andere Fjällräven modellen, zoals de outdoor rugzakken hebben een fijn draagcomfort wat van belang is voor het uitoefenen van onder andere outdoor sporten. De schouderbanden van deze rugzakken zijn gewatteerd en verstelbaar in diverse lengten voor extra comfort.

De populaire Kanken is ook beschikbaar voor kinderen als Kanken Mini in een kleinere versie, die optimaal is aangepast aan de kleintjes. De rugzakken zijn geschikt voor school en een dag buitenshuis. De tassen bieden voldoende ruimte voor verschillende doeleinden.


Accessoires van Fjällräven

Fjällräven ontwerpt niet alleen tassen die de buitenwereld kunnen doorstaan, maar zij helpen jou ook graag een handje. Sjaals, mutsen, hoeden en andere accessoires worden door Fjällräven ontworpen om jezelf te kunnen beschermen tegen de koude winters. De sjaals en mutsen zijn gemaakt van duurzaam wol. Dit maakt de sjaals en mutsen lekker zacht en warm. Hou je liever van een sportieve cap om je gezicht te beschermen tegen de zon, dan ben je bij Fjällräven ook aan het juiste adres. Fjällräven heeft namelijk comfortabele petten binnen het assortiment. De pet is ademend, windbestendig en bestand tegen slijtage dus perfect voor als je je pet tijdens het beoefenen van een outdoor sport wilt dragen. Daarnaast bieden we ook een selectie winterjassen binnen het assortiment van dit populaire merk. 


Duurzaamheid

Fjällräven is een echt outdoor bedrijf en -merk. Zij doen er daarom alles aan om hun voetafdruk in het milieu zo klein mogelijk te houden. Fjällräven houdt rekening met de natuur door kleding en uitrusting te ontwikkelen die generaties lang meegaat, door strikte normen aan zichzelf en de leveranciers te stellen en door mensen met hun uitrusting kennis te laten maken met het mooie van de natuur.


Bestel je Fjällräven items online

Het aanschaffen van een item van Fjällräven is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest als bij The Little Green Bag. Heb je een Fjällräven item gevonden die bij jou past? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in onze webshop. Bestel je jouw item op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending is gratis vanaf € 49,95. Wil je de Fjällräven items liever in het echt zien, voordat je het koopt? Kom dan eens langs in een van onze winkels.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies