Filters

36 van 193 producten

36 van 193 producten

Pagina

Ieder kind ziet er natuurlijk het liefst zo cool mogelijk uit en voelt zich graag zelfverzekerd. Vingino ontwerpt en produceert daarom streetwise schoenen en kleding waarmee jouw kind niet alleen cool, maar ook zelfverzekerd over straat gaat. De collectie van Vingino bestaat uit combinaties van de mooiste kleuren en modellen met vintage invloeden waardoor de schoenen en kleding precies hetgeen uitstralen waar zowel ouders als kinderen helemaal weg van zullen zijn. Voor schoenen en kleding met de perfecte look voor kinderen moet je zeker een kijkje nemen binnen de collectie van Vingino bij The Little Green Bag!

Vingino begon in 2001 als een klein Nederlands bedrijf met enkel denim items in het assortiment. In een rap tempo is Vingino uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd bekend staat als een merk dat iets te bieden heeft voor ieder kind, zowel baby’s als tieners en alle leeftijden daar tussenin. Het allereerste product van Vingino was een jeans waarbij inspiratie is gehaald uit een vintage exemplaar dat het merk in Napels hadden gevonden. Tegenwoordig is de collectie een stuk groter en zijn ook de leukste schoenen en kleding items voor kinderen zeker niet meer weg te denken bij Vingino.


Stijlvolle en houdbare schoenen

Bij Vingino nemen ze niet zomaar genoegen met een goed paar schoenen. Het merk is erop gebrand om schoenen op de markt te brengen die er niet alleen stijlvol en leuk uitzien, maar die ook nog eens voor een hele lange tijd meegaan. Het merk kijkt verder dan alleen Nederland en haalt inspiratie voor de meest stijlvolle details vanuit meerdere plekken over de hele wereld. Daarnaast zorgt Vingino ervoor dat iedere schoen die zij ontwerpen en produceren krachtig en houdbaar genoeg is om ieder avontuur aan te gaan en te doorstaan met het kind dat deze schoen draagt. Vingino is ook altijd bezig om te vernieuwen en te verrassen door continu de schoenencollectie te updaten en aanvullen op basis van de nieuwste modetrends. Alle schoenen binnen de collectie van Vingino zijn stijlvol, stoer en speciaal gemaakt voor kinderen.


Duurzame schoenen en kleding

Bij Vingino geven ze om onze planeet, het milieu en de mens. Juist de mode-industrie heeft een grote impact op het milieu en daarom geloven ze bij Vingino erin dat zij het verschil kunnen maken als het om milieuvervuiling en klimaatverandering gaat. Ze zorgen ervoor dat ze alles dat binnen hun bereik ligt inzetten om onder andere duurzame productie, het gebruik van organische materialen, recycling en het reduceren van energieverbruik te kunnen realiseren. Op deze manier zorgt Vingino ervoor dat ze hun schoenen en kleding op een zo duurzaam mogelijke manier produceren.


Maatschappelijk verantwoord

Ze zijn er bij Vingino van overtuigd dat een doordacht en verantwoordelijk beleid op het gebied van sociale, ecologische en ethische verantwoordelijkheid noodzakelijk is. Kwaliteit betekent voor hun meer dan er enkel voor zorgen dat de schoenen en kleding voldoen aan de verwachtingen van de drager of deze zelfs te overtreffen. Het is minstens net zo belangrijk, ofwel nog belangrijker, dat deze schoenen en kleding onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd en dat consumenten zich bewust zijn van het betrokkenheidsbeleid van Vingino op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, duurzaamheid en groei. Dit vormt namelijk een essentieel onderdeel van Vingino's missie.

Daarom is Vingino lid geworden van het BSCI en de Duitse organisatie “der Grüne Punkt”. Het BSCI (Business Social Compliance Initiative) is een vooruitstrevend initiatief dat retailers, importeurs en bedrijven ondersteunt bij het verbeteren van de arbeidsomstandigheden bij hun leveranciers. Der Grüne Punkt is het logo van een Europees netwerk van door de industrie gefinancierde systemen voor het recyclen van verpakkingsmateriaal en consumptiegoederen.


Bestel Vingino online

Zie jij jouw kind graag in schoenen en kleding items die niet alleen leuk, stoer en stijlvol zijn, maar ook nog eens op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd zijn? Bestel dan zeker een paar schoenen of mooie kleding items van Vingino online in de webshop van The Little Green Bag. Met een paar schoenen of kleding van Vingino in huis is jouw kind de trotse eigenaar van items die er goed uitzien en lang meegaan! Heb je je bestelling geplaatst? Dan gaan wij direct met je bestelling aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe favoriete sneakers van Vingino vandaag nog naar je toe worden verzonden. Neem zeker een kijkje binnen de collectie van Vingino bij The Little Green Bag voor mooie en stoere schoenen en kleding die de avonturen van ieder kind aankunnen!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies