Shiwi

Men Stretch Swimshort Puffin Smokey Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Shiwi
Merk kleurnaam Smokey Green
Merk product code 1431110220
Uv bescherming 100%, Ja

Ben je op zoek naar een comfortabele voor heren? Dan is de Men Stretch Swimshort Puffin van Shiwi precies wat je nodig hebt. Deze zwembroek behoort tot de categorie Zwembroeken en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

Deze zwembroek is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. Shiwi, het merk achter deze zwembroek, staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor het milieu. Met de Men Stretch Swimshort Puffin draag je dus niet alleen bij aan je eigen stijl, maar ook aan een betere wereld.

De kleur van deze zwembroek is Smokey Green, een trendy en veelzijdige kleur die perfect past bij elke zomeroutfit. Of je nu naar het strand gaat of een duik neemt in het zwembad, met deze zwembroek zie je er altijd modieus uit.

Naast stijlvol en duurzaam, biedt de Men Stretch Swimshort Puffin ook uitstekende UV-bescherming. Met een beschermingsfactor van 100% ben je beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Dus geniet van de zon zonder je zorgen te maken over je huid.

Deze zwembroek heeft een productcode van 1431110220, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Met zijn comfortabele stretchstof en trendy design is de Men Stretch Swimshort Puffin de ideale keuze voor elke moderne man.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies