American Tourister

Marvel Legends Spinner 55/20 Alfatwist 2.0 Marvel Pop Art

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Marvel Pop Art
Merk product code 92690
Serie Marvel Legends
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 63 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische reisgenoot? Dan is de Marvel Legends Spinner 55/20 Alfatwist 2.0 van American Tourister de perfecte keuze voor jou. Deze trolley behoort tot de categorie Trolleys en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die je reiservaring naar een hoger niveau tillen.

Met een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze handbagagekoffer aan de eisen van luchtvaartmaatschappijen. Je kunt hem dus gemakkelijk meenemen aan boord van het vliegtuig. Daarnaast heeft de koffer een ruim volume van 63 liter, waardoor je al je benodigdheden kunt meenemen zonder concessies te doen aan comfort.

De Marvel Legends Spinner 55/20 Alfatwist 2.0 is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen de gebruikelijke slijtage tijdens het reizen. Het harde kofferontwerp biedt extra bescherming voor je waardevolle spullen, terwijl de ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je bagage.

Wat deze trolley echt uniek maakt, is het opvallende Marvel Pop Art kleurenschema. Met zijn levendige en kleurrijke ontwerp zal deze koffer zeker de aandacht trekken, waar je ook naartoe gaat. Bovendien is de Marvel Legends Spinner 55/20 Alfatwist 2.0 voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen zonder je zorgen te maken over mogelijke diefstal.

Of je nu een ervaren reiziger bent of gewoon op zoek bent naar een trendy en functionele koffer, de Marvel Legends Spinner 55/20 Alfatwist 2.0 is de ideale keuze. Met zijn hoogwaardige materialen, ruime volume en opvallende design zal deze trolley zeker aan al je verwachtingen voldoen. Bestel hem vandaag nog en maak je volgende reis een echt avontuur!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies