Delsey

Belmont Plus 55 Cm 4 Double Wheels Expandable Cabin Trolley Case Framboise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Delsey
Merk kleurnaam Framboise
Merk product code 00386180419
Serie Belmont
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 39 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische reisgenoot? Maak kennis met de Belmont Plus 55 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Cabin Trolley Case. Deze trolley behoort tot de categorie Trolleys en is perfect voor dames die op zoek zijn naar handbagage van hoge kwaliteit.

Met een breedte van 35 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 55 cm biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het formaat van de bagage is handbagage, wat betekent dat je deze trolley gemakkelijk mee kunt nemen in het vliegtuig.

De Belmont Plus is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage en stoten tijdens het reizen. Het merk achter deze kwaliteitstrolley is Delsey, een bekend merk dat garant staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Deze specifieke trolley heeft een opvallende framboise kleur, wat zorgt voor een trendy en vrouwelijke uitstraling. De merk kleurnaam is dan ook toepasselijk "Framboise". De merk product code van deze trolley is 00386180419, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden.

De Belmont serie staat bekend om zijn stevigheid en functionaliteit, en deze trolley is daar geen uitzondering op. Het harde type koffer zorgt ervoor dat je bagage goed beschermd blijft tijdens het reizen. Daarnaast is de trolley voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je spullen.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je bagage, terwijl het volume van 39 liter voldoende ruimte biedt voor al je essentials. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, deze trolley is de perfecte metgezel.

Maak je reis comfortabel en stijlvol met de Belmont Plus 55 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Cabin Trolley Case. Bestel vandaag nog en geniet van stressvrij reizen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies