Delsey

Belmont Plus 55 Cm 4 Double Wheels Expandable Cabin Trolley Case Bleu Zinc

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 55 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Delsey
Merk kleurnaam Bleu Zinc
Merk product code 00386180472
Serie Belmont
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle reisgenoot? Dan is de Belmont Plus 55 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Cabin Trolley Case perfect voor jou! Deze trolley behoort tot de categorie Trolleys en is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen tijdens het reizen.

Met een breedte van 35 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 55 cm biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je spullen. Het duurzame polypropyleen materiaal zorgt ervoor dat je bagage goed beschermd blijft, zelfs tijdens ruwe reizen. De trolley is uitgerust met 4 dubbele wielen, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren door drukke luchthavens en straten.

De Belmont Plus 55 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Cabin Trolley Case is speciaal ontworpen voor volwassenen. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze trolley is geschikt voor elke gelegenheid. Het merk Delsey staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze trolley is geen uitzondering. Met de merkkleurnaam "Bleu Zinc" en de unieke merkproductcode "00386180472" straalt deze trolley klasse en stijl uit.

De Belmont-serie is geliefd bij reizigers over de hele wereld en deze trolley is een waardevolle toevoeging aan de collectie. Het harde koffertype zorgt ervoor dat je bagage veilig blijft, terwijl het TSA-cijferslot extra beveiliging biedt. De ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen, zodat je snel kunt inpakken en uitpakken.

Wacht niet langer en ga op reis met de Belmont Plus 55 Cm 4 Dubbele Wielen Uitbreidbare Cabin Trolley Case. Bestel vandaag nog en geniet van een stressvrije en modieuze reiservaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies